top of page

Antwoorden op vragen

 

Op deze pagina vind u antwoorden op vragen over APK gebouw, de werkzaamheden die geleverd kunnen worden en antwoorden op veel gehoorde vragen uit de praktijk

 01  Wanneer heb ik APK gebouw nodig?

Als u er van overtuigd bent dat uw gebouw en het gebruik volledig voldoet aan de geldende regelgeving en u als verantwoordelijke voldoet aan uw zorgplicht, dan heeft u APK gebouw niet nodig. Bij enige twijfel bieden de diensten van APK gebouw uitkomst.

 

 

 02  Is een Algemene Periodieke Kontrole v.e. gebouw verplicht?

Alle diensten welk door of in samenwerking met APK gebouw worden uitgevoerd hebben als resultaat een beter inzicht in de risico's op en verantwoording bij calamiteiten. Het is vreemd dat dit voor auto's verplicht is maar voor gebouwen (helaas) nog niet.

 

 

 03  Wat doet APK gebouw zoal?

APK gebouw inventariseert, adviseert, complementeert, registreert alle gegevens welke tot een compleet (ge)bouwdossier leidt. Tevens zorgt APK gebouw voor de redactie van gegevens en het updaten van het bouwdossier.

 

 

 04  Hoe werkt APK gebouw?

APK gebouw stoelt op een jarenlange ervaring uit de bouwwereld en werkt samen met bedrijven welke uitblinken in hun eigen vakgebied. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek zal APK gebouw u een voorstel doen waarin de verdere mogelijkheden/stappen worden aangegeven. Zodra een voorstel goedgekeurd is zal het project verder worden uitgewerkt. APK gebouw is voorstander van duidelijke en heldere afspraken. Een vertrouwens relatie met de opdrachtgever is een van de voorwaarden die hoog in het vaandel staat.

 

 

 05  Wie maken er gebruik van APK gebouw?

Vastgoed beheerders, verenigingen van eigenaren, eigenaren van gebouwen, makelaars, gemeenten, bedrijven, gebruikers van gebouwen, aannemers, installateurs, zzp'ers maar ook particulieren behoren tot de opdrachtgevers van APK gebouw.

 

 

bottom of page