top of page

Conditiemeting volgens NEN 2676

Heeft u al het onderhoud en/of gebreken van uw pand inzichtelijk? Met welke kosten heeft u te maken en wat heeft dit voor consequenties de komende jaren voor uw bedrijfsvoering?


Bij het maken van onderhoudskeuzes is het essentieel dat u inzicht hebt in de aanwezige en de gewenste kwaliteit. En niet te vergeten: de kosten die verbonden zijn aan het bereiken van die gewenste kwaliteit. Conditiemeten is een methode voor het doorrekenen van onderhoudsscenario’s, waarbij een zorgvuldige afweging van kwaliteit, kosten en risico’s plaatsvindt. Bij een conditiemeting brengen we de actuele kwaliteit van het vastgoed in beeld, afgezet tegen de gewenste kwaliteit. Daaruit volgt een onderhoudsbehoefte. De strategische keuzes maken we inzichtelijk via onderhoudsscenario’s.


Stuur ons een bericht en ontvang meer informatie.


#APK #gebouw #NEN #conditie #meting #pand #bedrijf #onderhoud

Recente berichten
Nieuws
Zoek op trefwoord
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page