top of page

Breng uw mogelijkheden in kaart

Als eigenaar of beheerder van vastgoed heeft u er belang bij dat uw vastgoed optimaal rendeert. Dit betekent dat u de exploitatiekosten laag moet houden, terwijl de onderhoudsstaat van alle panden in uw portfolio op het juiste niveau blijft. En dat lukt alleen wanneer u toegang heeft tot actuele informatie. Voordat u in staat bent om de juiste beslissingen te maken ten aanzien van uw vastgoed zult u eerst precies moeten weten wat u in huis heeft.

Het inventariseren van uw vastgoed is de enige manier om in deze informatiebehoefte te voorzien. Wilt u zeker weten dat u daarbij geen enkel detail over het hoofd ziet? Neem dan contact op met APK gebouw en laat uw vastgoedinventarisatie door onze specialisten uitvoeren.


Het bekende Nederlandse gezegde “wat niet weet, wat niet deert” is nergens slechter van toepassing dan binnen de vastgoedbranche. De dingen die u niet weet kunnen u als vastgoedbeheerder namelijk een hoop schade opleveren. Daarbij gaat het niet alleen om risico’s ten aanzien van uw portefeuille, maar juist ook om de mogelijkheden die u heeft om de kracht van uw vastgoed te benutten.

Als u kansen tijdig wilt herkennen en uw resultaat gericht wilt maximaliseren heeft u inzichten nodig die relevant en toepasbaar zijn. Kontek biedt u dit inzicht. Wij brengen uw vastgoedinformatie in kaart en abstraheren dit tot de kennis die u als beheerder nodig heeft om goede keuzes te maken.

Recente berichten
Nieuws
Zoek op trefwoord
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page